problems with the forum? - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-27-2007, 03:51 PM Thread Starter
 
dustyminpin's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Daphne, Alabama
Posts: 1,451
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
problems with the forum?

The forum won't let me post pics anymore and the pic of my car that used to be at the top left of the home page just below the '04 red gtoforum icon is gone. Anybody know what the deal is?
dustyminpin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-27-2007, 05:02 PM
Administrator
 
05GTO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Deliverance, GA
Posts: 5,139
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
The owners of the forum are making some changes and everything should be back to normal shortly.

Randy


05GTO is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > GTO Forum Help > Gtoforum.com Site Help

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome