Bad Goat!! Your opinion? - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 06-05-2010, 06:16 PM Thread Starter
 
PnYeaTr's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: CT
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Bad Goat!! Your opinion?

I am having what seems to be a pretty serious issue with my 04 goat and looking for some help. I got in the cat the other day and the ignition was flipping on and off by itself. the battery was obvioulsy dead so when i jumped it it ran fine. but since then almost everytime ive tried to start the car, the computer flips out and wont let me even start the car. when i turn the key to acc theres a loud clicking sounds coming from the fuse panel under the dash and in the relay box under the hood. and if i turn on anything inside the car it changes speed or just gets worse. the only thing that seems to work is disconnecting my battery and putting it back on, and sometimes the car starts like normal. I've checked all my fuses and relays and it doesnt make sense. could my stock ecu be on its way out?

04'A4PBM+Tein Suspension+K&N FIPK+Superchips+Flowmaster CB+Custom Midpipes = Gas, Tires, and Oil!
PnYeaTr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-05-2010, 09:33 PM
 
ax1um's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: DFW, TX
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sounds like it could be a security issue. Was the battery dead because it was old, or did you leave something on?
ax1um is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-06-2010, 09:13 AM Thread Starter
 
PnYeaTr's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: CT
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
The battery was dead becuase the ignition was turning itself on and off for the whole previous night.

04'A4PBM+Tein Suspension+K&N FIPK+Superchips+Flowmaster CB+Custom Midpipes = Gas, Tires, and Oil!
PnYeaTr is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-06-2010, 01:00 PM
Former Super Moderator
 
Rukee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Central Wisconsin
Posts: 9,919
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Don't get a jump, charge the battery with a good charger, one with 20amps or more. Charge the battery then let it rest and test it for holding power. Sounds like the battery took a crap to me but charge and test it and the charging system before replacing.
Rukee is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-06-2010, 02:03 PM
 
KyleGT05usmc's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Camp Lejeune, NC
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
battery.

i'd get a new one and test it out, if its not the batt just return it.


K&N CAI, lightly ported stock TB/INT, JBA Hpipe, Spintech Side Exh. ([email protected] r/t .8800 60' 2.06)
1/13/10- Kooks 1 3/4, LS7 Clutch, B&M shifter
1/21/11 - Eibach Springs, Monroe Shocks, EBC Brakes
Soon - "Sungold" PowderCoated 17"s
KyleGT05usmc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Your Opinion PitoPocket 2004-2006 GTO General Discussion 13 06-19-2009 04:50 PM
Finding bad bad vibrations kev[email protected] 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO General Discussion 11 11-25-2008 10:38 AM
very bad day - had to sell my goat 70455goat 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO General Discussion 6 10-04-2008 08:58 AM
What's your opinion? flaskier99 2004-2006 GTO General Discussion 13 09-11-2005 05:12 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome