Bad Injector possibly? Your thoughts... - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-01-2012, 01:23 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2009
Location: Columbus, Indiana
Posts: 151
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Bad Injector possibly? Your thoughts...

Ok so about a month ago I noticed my car (04 GTO headers and catless mids no tune) stumbling and hesitating and turns out it need the intake gaskets replaced. After doing that the car was running alot better for a few days but then I noticed at first at random times of stopping when I would start the car back up it would idle really rough, and If I tried to take off it would just run like crap and wouldnt accelerate like it should and then all of the sudden the car would start running fine and would have no other issues while driving. Now every time I get in the car and start it I have to let the car warm up for approx. 2 minutes while it runs like crap and then when the normal idle returns I proceed to be on my way. We have a Tech Tuner at my work so we ran a scan on it and there is a solid consistent mis on cylinder one. So we started doing process of elimination. Changed the plug, switched the plug wire, switched coil packs, used a noid light on the injector connector. All of these didnt show any bad signs or change where the misfire was coming from. We think it has something to do with the heating up of the injector and the resistance afteer the warm up time. Any thoughts or suggestions? I am going to replace the injector here shortly. Thanks
gtogooch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-02-2012, 11:13 AM
Former Moderator
 
svede1212's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Grand Rapids, Michigan
Posts: 4,081
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Garage
Try swapping to a different place for that injector?

2004 Blk/Rd M6
6.3 litre LS1

Built and tuned by svede
svede1212 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Those damn injector plugs Dishphead 2004-2006 GTO General Discussion 3 02-07-2012 01:42 PM
injector noise The intimidator Service, Maintenance and Technical Discussion 8 05-19-2011 08:48 AM
injector size help Bluegoat05 Engine Discussions 2 04-28-2010 06:36 PM
Injector Size? 06BLUEGTO 2004-2006 GTO General Discussion 1 04-28-2007 08:27 AM
What EXACTLY is Injector Slope? AGR81 Service, Maintenance and Technical Discussion 2 10-07-2005 03:10 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome