bad vibration - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 08-03-2008, 08:06 AM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
bad vibration

ive got a 06 6 speed gto and its recently developed a bad vibration on the freeway from 75 on up. any one else seem to have problems like this?
LTL GTO 07 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 08-03-2008, 08:08 AM
 
raspantienator's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: BREWSTER, NY
Posts: 1,448
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sorry no- had mine up to 100 for 2 minutes or so last week and the GTO drove solid.
I would check tires for air pressure, balance and maybe alignment.
raspantienator is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 08-03-2008, 08:37 AM
Super Moderator
 
GTO JUDGE's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Lancaster, PA
Posts: 8,433
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by LTL GTO 07 View Post
ive got a 06 6 speed gto and its recently developed a bad vibration on the freeway from 75 on up. any one else seem to have problems like this?
Welcome to the forum

Wheel balance comes to mind. It may be time for an alignment and balancing act. You can do a visual inspection of the inside of the wheels and see if any of the glue on weights are missing.

President: GTO Association of America
www.gtoaa.org


GTO JUDGE is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 08-03-2008, 09:23 AM
Former Super Moderator
 
Rukee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Central Wisconsin
Posts: 9,919
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Tires flat spotted?? Aftermarket wheels mounted off center?? Wheel loose? Dented driveshaft?
Rukee is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 08-03-2008, 09:59 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
yeah all of which came to mind but none of them seem to be the problem. im wondering if it is a gear or axle. thanks for the input though.
LTL GTO 07 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Good Paint! (Bad Paint? part 2) Rukee 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Paint Shop Discussions 8 06-20-2008 09:13 AM
Bad vibrations SilverGoat 2004-2006 GTO General Discussion 4 04-29-2008 10:25 PM
Bad Driveline Vibration PAULCAPASSO Drive train, suspension, alignment and brakes. 6 04-24-2008 05:42 PM
Good News, Bad News. GTO Gone Again gtotgo 2004-2006 GTO General Discussion 4 03-22-2006 04:15 PM
Bad Battery. Ruining Alternator? Last Service, Maintenance and Technical Discussion 6 01-03-2005 07:38 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome