A/C Problem - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 06-14-2005, 07:17 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
A/C Problem

If my A/C is set for my vents and I start to go up an incline or accelorate quickly it will start coming out my defrost and go back when I go back to normal conditions. is that normal for an 04?
Keith'sGTO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-14-2005, 07:46 PM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
that is definetly not normal, take it in and explain it to the tech at the dealer
Braman'sGTO is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 06-15-2005, 09:05 AM
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3,541
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
....sounds like a vacuum problem....I could be wrong..
GTODEALER is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 06-15-2005, 06:17 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ok I took it into the shop today. They said it was the switch and fixed it. Then I left and guess what same thing. I went right back now they want me to leave it a couple of days so they can figure it out.

Last edited by Keith'sGTO; 06-15-2005 at 06:17 PM. Reason: spelling
Keith'sGTO is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 06-15-2005, 07:39 PM
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I use to do A/C work and I can tell you that most guy's in the automotive mechanic business dont know sh1t about AC, alot of them are only parts changers and will continue to change parts untill the ac workes. Luckely there are fewer components in a car that will break so it should'nt take a compitant tech long to fix it.
Braman'sGTO is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 06-15-2005, 08:44 PM
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
It is a vacuum line problem of some kind. I had the same problem on another car. Look for a loose or broken vacuum line.
DuaneGTO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome