electronic gauges - Pontiac GTO Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 16 (permalink) Old 11-19-2004, 02:21 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
electronic gauges

I have a 04 silver A4 does any body know what there is for the oil pressure.
Are cant even find a oil light.Also can you enter the diagnostic display to check temp and volts while driving. thanks
zbgto is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 16 (permalink) Old 11-28-2004, 07:44 PM
 
Xman's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Worth TX
Posts: 410
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No oil pressure guage or volt meter. The oil pressure is monitored by the computer system and displays an warning with oil can icon in the trip computer window. Some owners are looking at the guage pod options that can be installed in the center console.
Xman is offline  
post #3 of 16 (permalink) Old 11-28-2004, 08:38 PM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
yea i cant belive this dont have a oil pressure or volt gauge....go figure???????? any body know were they sell a gauge and mounting pod kit that complete with sending units and hardwear????? please e mail me with any info, thanks

Last edited by flht3; 11-29-2004 at 08:19 AM.
flht3 is offline  
 
post #4 of 16 (permalink) Old 11-29-2004, 10:16 PM
 
bsmcall's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Monroeville, PA
Posts: 153
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Try this out
https://www.gtoforum.com/showthread.p...t=coolant+temp
I think using this method, you can at least verify that oil pressure exists

Last edited by bsmcall; 11-29-2004 at 10:17 PM. Reason: forgot
bsmcall is offline  
post #5 of 16 (permalink) Old 11-30-2004, 06:22 AM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
thanks, i will try it today ,but i was looking for a gauge kit so i can monitor the volts and pressure at a glance, i must be old school because i makes me crazy not haveing them.
flht3 is offline  
post #6 of 16 (permalink) Old 12-01-2004, 07:50 AM
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 162
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sorry not to hack this thread, but i can not believe there is no automatic door lock button! I know when U put the car in park or in gear it locks or unlocks etc. I think there should be a button to do it manually other that on the door itself. There are many aftermarket places that can install a device and a switch to do it. I think Im gonna have to look in to it. Just from a safety standpoint i feel its worth it.
BLACKTHUNDERGTO is offline  
post #7 of 16 (permalink) Old 12-01-2004, 07:54 AM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
That's a feature I like, too. My wife's GMC Envoy does it, and my 1995 ROadmaster Wagon had it, too. If you have electrical know-how, and can get a hold of the GTO Fleet Service Manuals (FSM), I'm sure you could do it yourself. In theory, it should be a very simple switch to create & tie in.
SDMF Jon is offline  
post #8 of 16 (permalink) Old 12-01-2004, 07:59 AM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by SDMF Jon
That's a feature I like, too. My wife's GMC Envoy does it, and my 1995 ROadmaster Wagon had it, too. If you have electrical know-how, and can get a hold of the GTO Fleet Service Manuals (FSM), I'm sure you could do it yourself. In theory, it should be a very simple switch to create & tie in.
when you pull up to unlock it, it automaticly unlocks the other door.
flht3 is offline  
post #9 of 16 (permalink) Old 12-01-2004, 08:00 AM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'm sorry, I'm not celar on what you meant. When you pull up what?
SDMF Jon is offline  
post #10 of 16 (permalink) Old 12-01-2004, 08:02 AM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
on the door lock itself
flht3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome