I'm about to lose it!!! - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-29-2016, 12:52 AM Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'm about to lose it!!!

Alright... I'm gonna make this quick. I bought a gto. Then my mom liked it and bought one herself. I installed radio alone and everything went perfect. I installed hers, everything went wrong. I blew 4 fuses for not unplugging the battery. Then the blowers in the dash cut in and out. Then the dash started reading warning stuff, the last one being AIR BAG FAULT so i literally took a dive out of the car. Finally fixed all of the stereo so it's great. Then i looked in the back of the blower circuit and the very left dual clip plugin for off 1 2 3 HI was hanging loose...... and it won't clip back in. Then one clip broke and i had to plastic bond it back together. Trying to fix it now at 1 in the morning. Meanwhile, for the past month, the blinkers had stopped working. I disassembled the steering column and pushed all wires and harnesses in and SOMETHING worked and now they're out again and the same thing didn't work. Someone please for the love of god help me.
Ericmassoth is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-29-2016, 08:59 PM
Former Moderator
 
svede1212's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Grand Rapids, Michigan
Posts: 4,081
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Garage
Have you insulated the BCM wires behind the glove box?

2004 Blk/Rd M6
6.3 litre LS1

Built and tuned by svede
svede1212 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-29-2016, 11:38 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yes.
Ericmassoth is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-29-2016, 11:41 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by svede1212 View Post
Have you insulated the BCM wires behind the glove box?
Could it have anything to do with the switch? It seems just a SMIDGE loose, or possibly the wires in the harness came loose, but i don't know how to check if it is just out enough to not connect
Ericmassoth is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Minnesota Vikings lose their Roof GTO JUDGE The Lounge 11 12-16-2010 11:16 AM
Do Not Lose These... BastropGTO Intake and Exhaust Discussions 0 02-12-2010 01:55 PM
Will I lose hp/tq??? drake0707 Intake and Exhaust Discussions 1 03-26-2009 01:44 PM
Did I really lose? The_Bleek Racing and Kill Forum 21 05-29-2007 11:43 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome