New 2004, coolant problem... - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 04-04-2005, 12:18 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 195
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
New 2004, coolant problem...

Hello all-

I just picked up a 2004 and was even lucky enough to find a manual in the region which was delivered to my dealer.

On the drive home my low coolant message came up on my display. The coolant temp gauge was right where it should be and the coolant tank has plenty of coolant. It's since come one a few times again over the weekend. Any idea what the problem could be?

Also, the dealer has offered to put a dead pedal off a 2005 on my car but after driving it I don't feel there's really enough space for my foot to rest to the left of the clutch. Anyone else do this?
bemeyer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-04-2005, 01:22 PM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
coolant leak

Some 04's had a small coolant leak as mine did. You should probably take in and have a technician inspect all the coolant hoses and clamps as mine was a bad clamp that split a hose.

Drive on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jon Baumgardner is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 04-04-2005, 01:38 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 195
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hmmm... I haven't seen any leakage and I already checked lines, clamps, etc.

I have since read the sticky thread about electrical problems. I'm beginning to wonder if that's what my problem as well. Restarting the car seemed to often "fix" things for a while. The analog gauge and all others are fine.
bemeyer is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 04-04-2005, 02:05 PM
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 70
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have had this message come up over the weekend too. It kept telling me about a low coolant level. Pop the hood open and everything is fine. No coolant in the driveway or anything. Another gremlin???
Tuxedo Mask is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome