Radio Problem - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 08:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Windsor, CO
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Radio Problem

My radio stopped working the other day. All functions seemed to be fine except the volume. I couldn't get any sound of it. All I did get was a little crackle from the speakers when I turned it on. I also noticed that the volume display would go to zero if I turned it up. I took the car to the dealer yesterday and they pulled the head unit to send it out for service. At least I still have the car, but no radio is no fun. They said it would probably take 5 days to get it back. I'm not holding my breathe.
Anyone else experience anything like this?
84racebird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 08:58 AM
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Just listen to the symphony from the exhaust. Whenever I drive local roads I like to turn the radio down and lower my windows to listen to the car. But sorry to hear about your troubles and I agree no tunes is better than no ride.
mumrah is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 10:25 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Windsor, CO
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Wish I could. But I'd look like an idiot revving the motor repeatedly while sitting in Chicago traffic. I need my traffic reports on the 8's.
84racebird is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 01:34 PM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
mine cuts out all the time!!!!!!! i just turn it off for 20 sec and turn it back on... it has someting to do with the amp....because it only happens when the volume is turned up.... that is the only complaint i have with gto.....so far ?????
flht3 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 01:40 PM
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sounds like WBBM. That used to be my favorite news when I lived up in Hammond and commuted into Chicago.

Sorry to here about the radidio

Dave
daveinsa is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 01:44 PM
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 267
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
what ?????
flht3 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 06-22-2005, 02:07 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Windsor, CO
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yep, it is WBBM.

The radio shutting off when listening at high volume is suppose to be normal. There is thermal protection built in for the amps. I thought that might have something to do with my problem. I had the car in a parking garage, left work and went to lunch. The radio worked fine. The car sat in the sun for 30 to 40 minutes. I got back in to go back to work and no volume. I parked it back in the garage and it still didn't work at the end of the day. Same thing the next morning.
84racebird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome