Rear turn signals not working using Led 1157 - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 08-18-2019, 09:31 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Rear turn signals not working using Led 1157

I have a 67 GTO that I recently changed all rear light bulbs to 1157 LED lights ....all has been working fine , brake lights and turn signals until this week passenger side rear lights stop working. Went to local parts store and bought replacement bulbs and still not working.....changed bulbs from driver side to passenger side and still not working ....they light up, but no blink !!! Any thoughts please ?
rorozco1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 08-18-2019, 09:55 AM
 
RMTZ67's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Albuquerque N.M
Posts: 289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 83 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by rorozco1 View Post
I have a 67 GTO that I recently changed all rear light bulbs to 1157 LED lights ....all has been working fine , brake lights and turn signals until this week passenger side rear lights stop working. Went to local parts store and bought replacement bulbs and still not working.....changed bulbs from driver side to passenger side and still not working ....they light up, but no blink !!! Any thoughts please ?
Did you try putting your old ones back? I don't know about those bulbs but some led dash light bulbs I used had to get flipped if they did not work.
RMTZ67 is online now  
post #3 of 5 (permalink) Old 08-18-2019, 10:17 AM
 
baba67's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Cape Cod MA.
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Garage
Hi
Did you check your flasher relay?
Have you updated the flasher to the led unit?
baba67 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 08-18-2019, 11:02 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Have not changed relay....will do tomorrow.
rorozco1 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 08-21-2019, 08:11 PM
 
Join Date: May 2007
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Garage
The LEDs work without a flasher change as long as you leave at least one filament bulb somewhere in that circuit... I left the front parking lights that way on my '67 and the rear LEDs work perfectly. Jim.
JimmyF is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome