Squeak at front of engine - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-29-2007, 08:26 PM Thread Starter
 
JerseyGoat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rahway, NJ
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to JerseyGoat
Squeak at front of engine

Had a squeak a few weeks ago and took it into the dealer. They replaced both my belts and the sound was gone. A week or so later the noise has returned. Its very loud at start up and then as the car warms up the noise will cease. Anyone else have anything like this? My car is going back to the dealer saturday but I'd like ti hear what you guys here think...
JerseyGoat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-01-2007, 12:25 AM
 
Join Date: May 2006
Posts: 268
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
sounds more like a bearing to me? A pully like the idler??
flyer469 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-02-2008, 09:44 PM
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
yeah, I've got the same issue.For me it was the belt so I sprayed some belt dressing on it and it went away. When it's cold out,20's or lower, (I live in New Jersey) it happens but after it warms up it goes away.
fiacovo is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 01-02-2008, 10:12 PM
formerly NJGoat
 
NJG8GT's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Jersey
Posts: 1,844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Garage
Same here

Quote:
Originally Posted by fiacovo View Post
yeah, I've got the same issue.For me it was the belt so I sprayed some belt dressing on it and it went away. When it's cold out,20's or lower, (I live in New Jersey) it happens but after it warms up it goes away.
Especially the next couple days in Jersey are bitter cold 10-20 degree wind chill. I had a couple hoopty cars I parked outside, when it is real cold in morning, the belts sqeeled like a pig, but drove around block and was quite as a mountain goat.
NJG8GT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Service, Maintenance and Technical Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome