Bad motor mounts? - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-20-2015, 02:44 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Bad motor mounts?

I think My 04 gto may have bad motor mounts. It vibrates even in neutral.When i rev the engine there is quite a bit of movement.I can also feel the steering vibrate at around 60 or so only mods are cai and tune.Can anyone give me some input bc i thought the stock mounts made for very little vibration
LS1silverbullit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-21-2015, 07:42 AM
Former Moderator
 
svede1212's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Grand Rapids, Michigan
Posts: 4,081
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Garage
The stock mounts are fluid filled. It's possible they have leaked. The 60 MPH vibration is probably not the mounts though but more likely tire balance, suspension or wheel lug nut torque.

2004 Blk/Rd M6
6.3 litre LS1

Built and tuned by svede
svede1212 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Drive train, suspension, alignment and brakes.

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
motor mounts Topkat 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Complete Engine Compartment Discussion 14 01-31-2011 04:31 PM
LS1 motor mounts in 65 crustysack 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Complete Engine Compartment Discussion 2 09-06-2010 09:41 AM
need help finding motor mounts dirtracer6 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Complete Engine Compartment Discussion 3 03-29-2009 09:02 PM
Hi....motor Mounts/tx Mounts 67conv? 67conv400 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Complete Engine Compartment Discussion 2 12-23-2005 07:53 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome