More "Gremlins" - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 04-04-2006, 09:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
More "Gremlins"

Here's a question for you all... Had the goat moving at about 145mi/hr and (not that I could hear anything but the engine) the CD player went from playing a CD to "scan" mode of the CD's? I didn't notice it, of course until I slowed down. I know I didn't touch anything, unless I was convulsing in excitement!! Anyone else have anything like this happen? (I don't hit 145 that often due to the 5-0, lights, traffic, etc., but it was fun!)
BBlackGoat05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 04-04-2006, 09:13 AM
 
Join Date: May 2005
Posts: 937
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I think in your 2nd to 3rd gear romp your ape-like knuckles hit the buttons on the radio directly in front of the shifter. I have done it myself in an over-zealous shift.
JMVorbeck is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 04-04-2006, 09:15 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks!! Although you did make me look twice at my knuckles!!
Good explanation. Sorry bout the stupid question. It makes sense now!
BBlackGoat05 is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 04-05-2006, 04:31 AM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 90
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Souds like you might have a loose connection on your radio. When your radio is removed and pushed back in, it does an auto scan as soon as its plugged back in. Just push in on it and that should fix your prob. If not reset it by pulling it out completely and check your connections, then reinstall.
jagyro is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 04-05-2006, 06:24 AM
 
Dragon 32's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
? not that I've done this, but I heard that a person got there GTO up tp 125mph at which time a little circle appeared on the digital speedo around the 125, what's this ???
Dragon 32 is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 04-05-2006, 07:53 AM
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
sounds like the overspeed warning to me.
lotaguts is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 04-05-2006, 08:22 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)


Probably the overspeed
BBlackGoat05 is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 04-05-2006, 11:55 AM
 
Justice's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Phoenix, AZ (AKA Hell)
Posts: 400
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to Justice
Yeah, it's the overspeed indicator. I set mine to 90 since I like to drive conservatively. It's a good way to remind me that I'm approching jailtime speeds.
Justice is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Interior Discussions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome