Pods and cd player - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 06-01-2006, 07:49 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Pods and cd player

Hey, I was hoping someone might be able to answer this. I installed my JHP gauge pod this weekend (which I have to say I couldn't be happier with). When I put the head unit back in and tried to play a CD it said "CD MECH ERROR". It doesn't read any of the CD's and won't eject any of them (6). My question is, if I take it to the dealer, will they NOT fix it because I put the guage pod in? (They blame me) I didn't drop the thing and actually was quite gentle with it. Does the guage pod void them of fixing the CD player?
Thanks,
B
BBlackGoat05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-21-2006, 03:21 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 96
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No they will have to prove that your pods damaged the GTO.
CopperD is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-21-2006, 03:37 PM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Austin, TX
Posts: 455
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I'm not very technical on the car side of things, but have you tried removing the CD player again and then reinserting it? With a lot of things, removing and reinserting the component will fix it, and maybe in this case the player is at some angle that triggers something wrong with the loading mechanism (if that makes any sense...)

06 IBM/blue M6 18"
Clueless is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-21-2006, 10:09 PM
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Clueless
I'm not very technical on the car side of things, but have you tried removing the CD player again and then reinserting it? With a lot of things, removing and reinserting the component will fix it, and maybe in this case the player is at some angle that triggers something wrong with the loading mechanism (if that makes any sense...)

Yes that has worked for me, TWICE!
04GoatBoy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Interior Discussions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome