Screen - Pontiac GTO Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 14 (permalink) Old 04-09-2006, 10:09 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Screen

I was just wondering what all the little screen on the Center can show??
BlckGTO04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 04-09-2006, 10:17 AM
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
In addition to the factor programmed stuff... this is available!

http://www.whiteautoandmedia.com/Con...ogramming.aspx
GTO Roper is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 04-09-2006, 01:12 PM
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 432
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hold the Mode, and Set button at the same time while starting the Car. Then you can scroll through all kinds of stuff.
C5ORGTO is offline  
 
post #4 of 14 (permalink) Old 04-09-2006, 07:49 PM
 
Mike_V's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 944
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Does anyone know if you can keep the speed displayed without the left and right screens going blank? I like the digital speedo, but I'd also like to see my MPG readout at the same time.
Mike_V is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 04-09-2006, 10:00 PM
 
raven1124's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Montgomery, AL
Posts: 746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to raven1124
The way you do it is, in normal mode, put it on what you want, as far as what you want to see on the right and left screen. Then hold mode and set when you start her up and you should see the avg MPG or whatever is on the left and right that you had during normal mode. Also, when you do the hold and set thing, you can view you digital speed by just cycling through it until you see it. I hope this makes sense, Mike.
raven1124 is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 04-10-2006, 02:24 AM
 
Mike_V's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 944
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Holy crap, it’s possible? Man, I’m going to try this first thing in the morning. Thanks Raven.
Mike_V is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 04-10-2006, 03:16 AM
 
raven1124's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Montgomery, AL
Posts: 746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to raven1124
No problem. Hope it's what you were talking about.
raven1124 is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 04-10-2006, 03:20 AM
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 90
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
hmm well i tried, but no dice. Here's what i did

i set it to have the instant and overspeed by just turning the key forward. Then i held in set and mode, and started the car. I then hit mode to cylce threw but it cycled everything. What am i doing wrong??

i want overspeed and instant displayed with the speedo
jagyro is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 04-10-2006, 03:44 AM
 
raven1124's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Montgomery, AL
Posts: 746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to raven1124
I'm going to check on it now.
raven1124 is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 04-10-2006, 03:50 AM
 
raven1124's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Montgomery, AL
Posts: 746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to raven1124
Ok it worked for me. Let me see if I can explain it better. Turn turn your key to on (in normal mode) and put it on where instant and overspeed is on the left and right screen ( it will work on any of the left and right screen features). After you do this, turn your car to off and take out your key. Now put you keyback in and hold set and mode and turn your car to on or start it up and the instant and overspeed should be on the right and left screen. Let me know if it works or doesn't.
raven1124 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 2004-2006 GTO > Interior Discussions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome