horn mystery - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 11-12-2010, 01:55 PM Thread Starter
RIP (12/27/60-7/18/15)
 
Topkat's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 767
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
horn mystery

I have both horns on the bench.
When I apply 12VDC neither one works!
The contact is totally clean and I have a good ground.
I tried a battery charger and figured it didn't have enough oomph.
But I tried both on my boat battery (that's fully charged)
Still nothing
I realize both COULD indeed be bad.............but WTF????
(I'm an avionics Tech so this really po's me) LOL
What am I missing???????????
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr X 10
thanks as always.
Topkat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 11-12-2010, 02:19 PM
Former Super Moderator
 
Rukee's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Central Wisconsin
Posts: 9,919
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Ground the mounting base and apply 12v+ to the spade terminal, should work. If not, drop it on the floor and try again, but more then likely, it's junk.
Rukee is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 11-12-2010, 05:41 PM
 
Join Date: Feb 2009
Location: Novato, Cali
Posts: 336
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Is it possible that you were last driving the car with only one horn operating thinking that it was two?
dimitri is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 11-12-2010, 05:59 PM Thread Starter
RIP (12/27/60-7/18/15)
 
Topkat's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 767
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I never drove the car. It was/is in pieces.
Topkat is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 11-13-2010, 12:06 AM
 
66tempestGT's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: montevallo,al
Posts: 1,373
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
if they came out of the same river as the core support you probably need new.


Shane Doss

66 tempest
64 el camino
02 mullis dragster
66tempestGT is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 11-13-2010, 10:48 PM
 
Join Date: Oct 2007
Location: Long Island NY
Posts: 4,702
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Garage




Eric Animal is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 11-14-2010, 12:10 AM
 
jetstang's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Niceville, FL
Posts: 3,376
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage

Avionics, Pointy head?? That's what they are called in the AF..

Burning rubber since 1982!!
My photobucket, lots of dif car pics.
http://s411.photobucket.com/home/jetstang
jetstang is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 11-16-2010, 12:54 PM Thread Starter
RIP (12/27/60-7/18/15)
 
Topkat's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 767
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mwaaaaaa. I got the smaller one working by removing the torx adjusting screw and soaking the beast in "watch cleaning solution".
I pressed a small screwdriver into to hole to move the metal strip a few times and applied power. With my cheezy 12VDC power supply all it did was buzz. Hooking it to a car battery,it at first made a mornfull sound. On subsequent applications of power it started working better.
Now it's good to go!
The other is still flat line.........lol
Topkat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 1964-1974 Pontiac Tempest, Lemans & GTO > 1964-1974 Tempest, LeMans & GTO Projects, Barn Finds & Restoration Discussions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mystery coolant leak need help figuring it out.... pctek Service, Maintenance and Technical Discussion 21 10-30-2010 06:10 PM
Block Code ID Mystery charlie4170 1964-1974 Tempest, LeMans & GTO Technical and Electrical Wiring 4 02-16-2010 07:57 AM
Mystery engine in '66 GTO convertible Exit32 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO Complete Engine Compartment Discussion 17 04-01-2009 11:21 AM
Mystery Manifold! PEARL JAM The Lounge 8 03-25-2007 05:35 PM
Mystery Beeps AGR81 2004-2006 GTO General Discussion 22 09-22-2005 09:05 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome