Pontiac GTO Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
1969 GTO, 400, 4sp, Goldenrod Yellow. 2005 GTO, 6.0, 6M, Yellowjacket with dealer installed sunroof
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
I spent the better part of an hour picking and posting pics in the restoration pages, which I can see all of them, and thought these would be of interest and helpful to others.

However, feedback is that these are not showing for anyone but me.

SO, are these pics not wanted and welcomed?

Test pic of the finished car below:

Car Tire Land vehicle Wheel Vehicle
 

·
Registered
1969 GTO, 400, 4sp, Goldenrod Yellow. 2005 GTO, 6.0, 6M, Yellowjacket with dealer installed sunroof
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Is there any way to ensure that if I spend another hour posting pics they will actually show up?
 

·
Registered
1969 GTO, 400, 4sp, Goldenrod Yellow. 2005 GTO, 6.0, 6M, Yellowjacket with dealer installed sunroof
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #9 ·
It can be tricky that's why I hardly post any pictures at all :ROFLMAO:
Yes, I am seeing there is a method and just dragging them from Google pics doesn't work.
 

·
Registered
1969 GTO, 400, 4sp, Goldenrod Yellow. 2005 GTO, 6.0, 6M, Yellowjacket with dealer installed sunroof
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Okay, again, without knowing your setup, no one will be able to guide you.

If you have them on a cloud, then download them to your PC dsektop, click the picture button that I showed you, and point to your PC desktop when it asks you to find them.
Thanks for the help and they seem to be posting now.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top