Pontiac GTO Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter #1
I'm having trouble uploading pictures into "Member Galleries". Whenever I try to upload, I get this error:

Error creating thumbnail! Error code: 127

Command:

"/usr/local/bin/mogrify" +profile "*" -size 150x113 -quality 70 -geometry 150x113 -unsharp 10 '/usr/sites/gtoforum.com/www/htdocs/photopost/direct_data/514/thumbs/10_27_13_Mod_001.jpg'


The photo was originally 4608 x 3456 (15.9M) and I resized it to 1024 x 768 (786K) to fit the 2048K file size limit.

Any help would be greatly appreciated!
 

·
Premium Member
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter #3
I resized it to 587 x 440 (for some unknown reason my picture editor won't let me make it 600 wide) and I'm getting the same error message. :(
 

·
Administrator
Joined
·
323 Posts
try posting the photo in this thread.

Also can i have the direct link to the area your are attempting to upload.

Also what is the file saved as?

HB
 

·
Premium Member
Joined
·
49 Posts
Discussion Starter #5
try posting the photo in this thread.

Also can i have the direct link to the area your are attempting to upload.

Also what is the file saved as?

HB
I can post a picture in this thread, but I use Photobucket for that.

The "members gallery" upload takes me to "My Pictures" on my C drive so you wouldn't have a direct link to that.. right?

I'm kind of a computer dope, so I'm not sure where the file is. :confused

Here's one of the photos I resized, but this is from Photobucket:
 
1 - 8 of 8 Posts
Top